2013-12-20 938 浏览
同男朋友上兩個星期突然好想食放題,大x屋嗰d無訂枱一定入唔到,就中左過黎h8,因為多選擇。其實本身想去頂樓嗰間因為我食過覺得還可以,但男朋友話呢間裝修幾是正特別想試下,於是入左去。。。星期六8點幾都咁多空枱都覺得有問題。。果然。。。一黎嗌左啲剌身、熱食、燒物。唔知點解係熱野同燒物黎哂先。。個羊架係無味,完全無羊味無咸味,想點?只有陣雪味,我食左一啖無食仲有啲串燒老實講mk求其搵街邊檔都好食過佢清酒煮蜆得10粒8粒細細隻每隻肉都唔知有無個殼一半仲要有空殼,仲要只係微暖,大佬你叮都俾d誠意叮耐少少好無? 到剌身黎左賣相正常,但一放落口,三文魚、呑拿魚、油甘魚未解哂凍,仲要係一樣味,個味叫「無味」。有無過份啲?連三文魚咁普通既野都可以無味!爭x嗰d好食過佢唔止10倍!都係$5件!個北寄貝,我未食過「淋」既北寄貝囉。。勁唔新鮮!嗰個口感好核突囉我要用水送。。。我未試過放題連第一round剌身都清唔哂。。太恐怖。。。我同男朋友已經邊食邊鬧,個牛肉雜菜煲d菜竟然係 唐 生 菜 !係咪我見識少?定係因為間野本住中西合壁既旗號?個經理仲sell我地食個「滿粥」,話用蟹煲,係既,係有隻蟹仔,但好明顯

一黎嗌左啲剌身、熱食、燒物。
唔知點解係熱野同燒物黎哂先。。
仲有啲串燒老實講mk求其搵街邊檔都好食過佢

到剌身黎左
個經理仲sell我地食個「滿粥」,話用蟹煲,係既,係有隻蟹仔,但好明顯係煲完先掉d烚左既蟹入去。。d粥係白粥落左味精既味,多謝哂。
食左咁多野,得個天婦羅叫做正常,係正常,唔係好食,個粉好厚,但都叫炸得脆既= =同埋用水沖既麵豉湯,我飲哂。。。
食到個人岀哂煙,諗住食杯雪糕平衡返,無野好講連雪糕都無!有無咁岩???
埋單每人成240,我男朋友話攞$40食譚仔再俾$200 tips個感覺都好過喺度食啲咁既野。。我係覺得直頭跌左都唔想俾錢!
我講既野句句事實,我食完先上黎睇D食評,見到有位會員講「一失足成千古恨」,非常同感亦好後悔唔係食之前睇