2017-02-24 189 浏览
Shopping完天已经慢慢变黑,因为我好来无来呢区,都有少少唔系好记得路,唔打唔撞下见到这餐厅,咁又真系有少少饿,所以就入左去食饭上主菜前,侍应就拎左个沙律前菜俾我食,份量虽然唔多,但系够既,沙律入面有粟米..番茄仔…青菜非常爽口,粟米好甜,加上好味嘅沙律酱,开胃菜真系好好!惊著两个人食唔晒,所以就点咗份大套餐,可以两个人食。不过后嚟见到实物之后,觉得已经大份到两个人都食唔晒啦。芝士焗波士顿龙虾+龙虾肉炒饭!!周围都充满著龙虾嘅香味,炒饭粒粒甘香,龙虾肉芝士味浓郁,口感爽滑!饭后再来一杯曼哈顿咖啡浮雪就更为顺气,成个人都精神唔少外,喉咙都立即觉得滑晒,满足!叉足电后当然又系再Shopping喇
沙律
芝士焗波士顿龙虾+龙虾肉炒饭