2016-09-25 572 浏览
呢間餐廳其實已經光顧左好幾次,再次回頭並唔係因為佢好食,抵食⋯而係因為佢唔洗等位你唸下,星期五晚,個個辛苦工作左一星期都想約下朋友出黎食飯傾下計,有時約得趕真係訂唔切,如果冇特別餐廳想試,又唔想排餐死,我就會黎呢到喇咁真心,佢嘅食物又唔差嘅,不過唔會話好捕捉到你的胃囉。黎過幾次,我多數會點呢個明太子意粉,覺得都幾得意,個味道我都幾鐘意,今晚帶個新朋友仔黎食,佢話個味似蝦子面,不過轉左做意粉,同埋啲粒粒唔喺面條內。我聽完真係覺得一言驚醒夢中人真係形容得好好!唔怪得我幾鐘意食呢個意粉,因為我係幾鐘意食蝦子面的另外,其實仲有特色飲品同甜品嘅,不過黎得尖沙咀,我會轉場再食囉

明太子意粉