2006-07-28
尋日女友生日,所以上o黎openrice搵資料.想食o下台灣o野,見呢間咁多笑臉咪諗住去試o下啦! ....證實咁多笑臉係真o既...!我o地叫o左個二人套餐, 點o左個醉雞,豬軟骨,菜,魯肉飯,擔擔麵.包埋兩杯特飲,再送甜品.都係$108, 仲唔駛加一,好抵食.淨係杯特飲,響仙x岩都賣成廿蚊啦! 雖然各款食物份量唔多,但兩個人食真係好啱,可以一個餐食三種食物.食物方面,豬軟骨好入味,煮得夠"淋",好有口感! 醉雞好正,酒味夠濃,不過因人而異啦!魯肉飯好好食.我響台灣食過o既魯肉飯都無佢整得咁好食呀,令我對魯肉飯完全改觀! 咪以為個甜品話係送o既就麻麻地,佢o個個有D香蕉又有D紅豆o既酥,竟然可以咁配搭,真係無諗過會出奇地好!環境方面,本身舖位細,比較迫o左D,不過又好怪佢,旺角租金貴吖嘛!服務方面,其中一個光頭叔叔好有禮貌.呢D真係值得表揚啦!響香港,都唔係間間一流o既餐廳都搵到呀,面黑黑就通街都係!我同女友都覺得佢有超水準表現, 我o地下次一定再o黎!
我同女友都覺得佢有超水準表現, 我o地下次一定再o黎!