2023-04-25
朋友約呢度食火鍋放題,餐廳幾大,連調味架都乾淨企理,飲品又多選擇,抵讚。我哋要最豐富嘅C餐、胡椒豬肚湯底,嗱嗱臨二維碼自己落單。十幾種牛、豬、羊肉,每樣都試,再加少少海鮮、素菜,留肚食雪糕。個湯好足料,有好多豬肚,胡椒味可以再重啲。咁多種牛肉,真係唔識分,大部分都幾好味。最鍾意日本產黑毛和牛,覺得最有牛肉香、肉色同油花最靚,我哋仲encore𠻹!魔鬼辣安格斯牛肉,醃得好夠香辣惹味,但一放落鍋,連湯底都辣埋,可以遲啲先放。牛脷心托帶點靭,覺得一般般。其實自己鍾意食海鮮多過牛肉,佢嘅蝦真係冇得頂,好鮮甜。蜆都唔錯,吐沙算吐得乾淨。最開心係有白鱔片,又肥又爽脆,朋友唔食,自己一個食晒,哈哈。鴨血嘅口感唔錯,但應該早啲落鍋,等佢多啲時間吸收湯底精華。放題限時兩個鐘,睇準時間,趕得切食士多啤梨乳酪雪糕!圓滿!店內poster話會員感謝祭,九點後叫C餐可任飲生啤同坐三個半鐘,下次睇完戲過嚟都好喎。
放題限時兩個鐘,睇準時間,趕得切食士多啤梨乳酪雪糕!圓滿!