2009-11-09
叫左個288元既二人dinner set,,有2碗龍虾湯,,夠creamy但唔夠滑,,不過不失(沙嗲王果d仲好飲)有一碟煙三文魚水果沙律,,味道都ok,,,煙三文魚數片,,水果都新鮮,,,整體算係唔錯家喇!叫做呢個dinner set最好食既食物啦..(一共得2款野食)最後有一窩芝士焗龍虾帶子墨魚汁意分,,,芝士焗龍虾...完全冇芝士味,,龍虾又係淡而無味,,唔鮮的,,墨魚汁意粉味道冇乜特別,,,帶子幾鮮,,,成窩意粉好重蒜味,,,整體黎講係中下!只得帶子叫好食d其實我都唔想俾劣評,,,但呢個價錢換黎呢d質素就真係絕對唔抵,,加埋一每人成百6蚊,,,,得果2碗湯,,同2樣野食,2杯野飲咁,,,湯不見得好飲,,野食又唔係太好食,,2杯野飲當然都只係普通港式飲品,,我覺得除左環境之外,,,去茶餐廳仲好味過佢啦,,,pizza hut都好過佢,,,仲要平一半~!所以,,冇下次,,原因係,,呢d質素,呢d分量既食物絕對唔值呢個價錢,,!
最後有一窩芝士焗龍虾帶子墨魚汁意分,,,