餐廳有兩個門囗,人多嘅嘅話要喺收銀個門囗度攞飛,因為第一次去所以差D就咁由另一個門囗入然後自己搵位坐,好在有店員提醒。(畀飛嗰個唔知係米老闆,好nice,仲係我張飛度畫左兩個smile face☺☺)講下食物,我叫左個窩蛋芝士吞拿魚焗意粉$56,btw我兩個餐都唔記得影相😰,幾好食,係預期中嘅味道,吞拿魚嘅量都幾多,對我嚟講意粉都好大兜,我可以分兩餐食😅(唔知可唔可以參考,我嘅食量係食個喺水門泰式雞飯專門店買嘅飯盒就已經有七八成飽)另外我地仲叫左個咖喱牛肉飯$52,牛肉嘅量都幾多,我覺得唔洗專登撈D汁單係D牛肉都可以食晒D飯,但係味道就有少少失望,係咖喱粉嘅味,同咖喱魚蛋嘅汁好似,雖然唔期望佢嘅味道有印度咖喱咁豐富,而我都唔介意用咖喱粉開個汁,但係唔應該只係得咖喱粉味,店家可以再加唔同嘅香料,如果唔係先唔講味道,其他嘅餐廳都會好容易做到一樣嘅效果。我覺得我可以再去,但係就唔會再食咖哩😅
我覺得我可以再去,但係就唔會再食咖哩😅