2023-04-10 209 浏览
服務:入座後老公查詢係咪有海鮮送,店員左右言顧其他,唔想答,唔想送,其實都係已出之物,話畀人聽係咪會死。完全唔老實。環境: 卡座與卡座間非常狹窄,每次只可一人通過。店內抽風非常差,不單成身油煙味,仲好焗同攻眼。食物:選擇少,味道我唔會話佢難食,但認真講真係一般都說不上。而且我哋睇隔離枱就算有送到海鮮,送的都只係質素好差的扇貝,300蚊一個人櫃枱你可以攞到的係海鮮只係蜆、青口、多春魚。如果咁叫選擇多好抵食都真係唔識講。無論係串燒甚至係雪糕都係少選擇。去過其他類似燒蝦的任食餐廳,種類多好多,而且味道不錯。可見並非放題餐廳質素就一定麻麻,但呢間真係唔掂。整體評價,其實我都係見到好多好評所以才去試,我覺得完全不似預期,300蚊一個人絕對無下次。

2023-04-10