2008-11-24 5 浏览
終於黎左呢間度食burger,o no,冇我想像中咁好味。2 個人叫左bbc ($56) 同cbc($56),加左一份肉醬薯條同汽水($31),飽到頂,好在冇貪心每人叫一個burger +set。bbc塊漢堡 汁多肉厚之餘,仲好鬆軟,烤肉類最好味就係肉同肉之間有空間,所以食落去真係特別多汁。而且仲有一片約2mm 厚o既煙肉,燒過下,味道淡淡地。包入面有好多唔同o既蔬菜配料,我諗係用黎分薄果種油膩o既感覺,所以食左都唔覺得好junk。cbc 就好似triple o o既bc 咁,仍然有一塊比triple厚至少3分1o既漢堡,而且d煙肉炸得好脆。同bbc o既差異在於煙肉,味道cbc濃d。至於個薯條,好好味。d肉醬好濃,加埋有芝士,味道好似炸過o既焗薯咁。不過個包同d 薯條都咁豐富,有d 爭寵o既感覺,而且咁食法會好飽,同埋個味覺刺激好大,好有滿足感。仲有呢度汽水無限refill,即使我地2個人只係加左一個set,佢都幫我地refill,所以好good。但係都覺得五十幾蚊食個包有d 貴,下次會慳d 洗。呢度saturday day 好生意到不得了,大部分時間都坐滿。
終於黎左呢間度食burger,o no,冇我想像中咁好味。

正 - 睇下呢兜薯條,點可以唔食佢?﹗
正 - 睇下呢兜薯條,點可以唔食佢?﹗