餐厅: 大中華飯店
资讯:

2017-01-21 1694 浏览
聽聞這裏煲仔飯很有名,所以專登千里迢迢去試吓。這裏的姐姐很有個性,同佢講唔該兩位吖,我還以為自己是鬼魂,冇人答你冇人俾反應你,當你透明!當我很有耐性再同佢講唔該兩位呀,佢就一句彈埋你,兩位唔做啊! ! !佢都費事理你望都唔會望你!簡直不知所謂!你咁有型乾脆執咗佢唔好做啦!佢覺得兩個人食得幾多啊,阻住佢哋食大茶飯做大生意!唔理佢啲嘢有幾好食,呢種服務態度拒諸於門外簡直不知所謂,連人嘅基本禮貌都冇真係冇嘢講!我明白過時過節想做多啲生意係人之常情,但係答人嘅時候請有基本的禮貌與尊重。大家無需要去受氣,好食的地方多的是!!!

大家無需要去受氣,好食的地方多的是!!!