2021-06-11
上次食完安平,對佢念念不忘,因為上次自己遲到,食咗一陣就要走😥 不過上次係去旺角今次去荃灣分店,我會話性價比唔高,無咗肉眼,佢拎第二嗰部位同我講話差唔多 真係有啲失望😥 其實如果好食,我絕對唔介意,但實際上唔係!相反嗰極黑牛板肉就幾好食,不過都要睇佢俾咩你,因為有啲啲紋睇落去都已經係兩回事😑 牛嘅話已經無乜其他係好食了😬 講吓豬方面,梅花豬同民鹽燒肉都叫幾好食;但所有雞我都會形容難食出奇地好食我會話係花枝排😅 仲有嗰個柳橙翠綠係要like 1 like佢嗰社交平台page就可以免費飲,不過大家唔好學我咁貪小便宜我會形容為超級難飲😂 如果用飲品黎計,我唯一覺得好飲得桂花烏龍其他真係唔好搞我😂甜品除咗哈根大師雪糕之外仲有檸檬愛玉,檸檬愛玉都可以試吓嘅,但係如果接受唔到新事物嘅你,都係食返雪糕啦😂 對我嚟講純粹想試😂總括而言,我唔會再嚟,性格比好低😂 我會建議你食牛角不過如果你哋仲想嚟嘅,記得down返嗰app(Storellet),down咗之後search 安平燒肉,search咗嗰app申請會員會有9折,姐係唔洗加一都叫抵咗嘅,不過都係唔抵😑
如果用飲品黎計,我唯一覺得好飲得桂花烏龍其他真係唔好搞我😂
總括而言,我唔會再嚟,性格比好低😂 我會建議你食牛角