2008-06-02
昨日2公婆行完山很慮....晚黑近近地去左city garden食buffet啦, 呢次係我地第2次來, 相比上次2月中來食, 覺得佢地野食"慳被"左!!! 價錢又無平到.....原本已經無生蠔, 龍蝦仔出一次得半碟, 仲搵大頭蝦仔頂替龍蝦仔, 再放左一碟普通凍蝦, 同埋翡翠螺仔.... 一開波已經食到無引啦! 我次次buffet, 只係專注冷盤, 熱盤同甜品, 但今次食唔到龍蝦仔啊! 其他蝦又梅梅地.....魚生, 我又唔o岩, 燒牛肉又太生....上次有炸子雞, 今次換左薑蔥炆鵝, 個賣相差, 鵝係燒鵝No.1, 整d炆鵝鬼食咩, 所以放左成晚都無人食囉.......哽, 我唯有食串燒, Pizza, 燉蛋, 粥, 仲"碌"左d青菜囉.....dessert又無咩等別, ice-crean係細杯裝, 但Haagen-dazs好少, 得返好多雀巢, 都費事食! 我地8點唔夠就走人啦......$298一位, 2丁友加一都$656幾, 再有AE 8.5折都覺得唔值啊!!!!!! 我唔會再幫襯!!!