2022-01-19
星期日拜訪Peloton,預咗要排隊,但比想像中快可以入座,同侍應留低電話之後周圍行大約半個鐘就收到電話有位啦~店舖分室外內位,室外位係寵物友善,但只供應即棄餐具;狗狗雖然可愛,但見幾隻都凍到打噴嚏,所以同侍應remark咗坐室內。飲食記錄:All Day Breakfast欣賞Sourdough暖上,同埋薯餅外皮唔會好實幾酥脆(有麥當勞薯餅嘅感覺)牛油果芝士安格斯牛肉漢堡bf話都唔錯Long Black蔗糖味頗重,一飲就令我諗起麥當勞嘅香濃即磨咖啡Black Sugar Latte好甜而且唔熱,所以嗌多杯espresso倒落去,但都救唔返Espresso整體而言,食物正常,咖啡就麻麻,侍應服務質素參差,有位叔叔好有禮貌,好主動問啲嘢食點呀咖啡點呀,有位姐姐就比較無禮貌,我地話想要double shot嘅espresso,提一提要熱啲嘅用嚟溝杯black sugar latte,佢態度就比較唔耐煩~結論:試一次就夠,唔值得排隊食~
飲食記錄:
All Day Breakfast
All Day Breakfast
bf話都唔錯
Long Black
Long black
蔗糖味頗重,一飲就令我諗起麥當勞嘅香濃即磨咖啡
Black Sugar Latte
Black sugar latte
好甜而且唔熱,所以嗌多杯espresso倒落去,但都救唔返
Espresso
Espresso