2023-06-03 1155 浏览
第一次系open rice 写食评,因为觉得被欺骗。细路晏奏要食tea,系OpenRice 度揾附近有咩野抵食,就揾到呢间餐厅。首先,佢系条后行入面,隔离成排垃圾车劲污糟。坐低个细路叫肚饿,那那声叫野食,点知个阿姐行过来话,系唯一个一页menu入面,pasta冇折,salad冇折。我话咁drinks 呢度话一至日全程买一送一呢?佢话只系walk in 先有㖞,大佬,咁你不如唔好做折啦,你咁系欺骗客人啰。我之后问阿姐,咁你其实有咩折呢?小食呢?佢话小食都冇折,sides都冇折,得main dish 有折。咁即系个页餐牌得几样有折。细路肚饿都局住要叫野食,食左就即走,佢仲要收加一架。系堆垃圾桶隔离食佢都收得落加一,又欺骗人所谓全单8折,揾鬼来啦。
第一次系open rice 写食评,因为觉得被欺骗。

2023-06-03