2004-11-22
見咁多食家一致劣評,本來都唔會去試,但身邊有人話星期六日午餐都幾抵食,又在陰錯陽差要在最貴時段108一試本來已抱了入鬼門關的心態入去,點知一到步,環境算不錯,地方整潔,箱房位要除鞋先可以入,懶high咁,以為已經改革了,跟位D伙計好快就招咪我地,講解得又幾清楚,跟手就奉上送既龍蝦刺身及其他刺身等我地慢慢可以一路食一路tick紙仔,D龍蝦刺身又幾好食,其他刺身就解夠凍就拿出來,不過就不過不失(以抱住108=88的心態去食),可能108時段得小貓三四隻,食物都很快奉上,信心當堂返來,不過要發生始終要發生,一來熟食就出事x_x所有豬牛所有肉類千其不要叫,全部好似(我地全體就認為100%)是水煮,而且(返?)煮到無味,之後再加d醬上去,食落肉還肉,醬還醬,不知所謂到極品,芝士腸最好味,因為同平時超級市場買差不多,火窩我地就沒試, 見到d肉咁之後差不多叫哂(凍)刺身同湯食,即是一碗話稱牛骨(味精)湯底加蠔、麵之類,我食個碗都ok,不過我個friend就無咁好彩,其中一隻蠔好似壞,我都是第一次食野食得咁沒衣食,食淨咁多野,不過d肉真是很難落得肚,而且D湯真是勁多味精如淨食刺身同加錢任飲啤酒48時段
如淨食刺身同加錢任飲啤酒48時段就幾抵食
午餐我就沒食過,不過48就好多身邊人話抵食
但晚市就真係唔掂,130呢個價錢,在灣仔都可以找到好食自助餐,食完之後個個返到屋企個胃都凝住痛(心理上過唔到自己個關),非常後悔到此108時段一遊!!