2012-12-19 59 浏览
真係見鬼, 上次已話唔好食唔會再食, 唔知係咪老人痴呆, 忘記了之前的教訓啦,今次又中蕉去左食上到去都好快有位, , 又滿心期望甘~坐低叫左野食, 串燒, 海南雞, 加胡椒蟹已見隔離問左 佢地3 次, 叫左好耐串燒未到, 已心知不妙甘海南雞都好快到, 但隻雞咩味都無, 無雞未, 無味, 唔加佢地個3碟野真係無味坐低 食完雞雞等呀等, 差不多半個鐘仲未有串燒同 蟹咪緊係問下佢地啦, 好好好~我幫你睇下呀, 之後見到個人走左無幫我地問, 都估到啦, 都唔係行去廚房而係走左出去~咩走出去可以問到既咩~~~之後又問第2個, 佢又話好好好, 我幫你睇下呀, 呢個都真係入去睇左, 但出返呢 一句都無同我地講過點樣甘唯有又等等等啦, 都好~過多 5分鐘來了串燒~~嘩, 真係西利, 除了 熱之外, 我仲覺得佢地串燒質地好似食緊咬唔爛既野甘, 我都係覺得街邊好食過佢好多~之後 蟹蟹呢啦, 已無希望同期望了, 真係比我地估中落單前 ment 內有話幾辣幾辣喎, 有幾隻蕉既辣度個d呢~甘都無理啦, 照 order 啦, 點知~真係一d 胡椒 同 辣 都唔覺 隻, 蟹 仲係甜既, 我真係唔識欣賞~ 又細隻又

上到去都好快有位, , 又滿心期望甘~
坐低叫左野食, 串燒, 海南雞, 加胡椒蟹

已見隔離問左 佢地3 次, 叫左好耐串燒未到, 已心知不妙
坐低 食完雞雞等呀等, 差不多半個鐘仲未有串燒同 蟹
甘唯有又等等等啦, 都好~過多 5分鐘來了串燒~~
之後 蟹蟹呢啦, 已無希望同期望了, 真係比我地估中
甘都無理啦, 照 order 啦,
點知~真係一d 胡椒 同 辣 都唔覺 隻, 蟹 仲係甜既, 我真係唔識欣賞~ 又細隻又無肉~感覺比人呃左~~~
都唔知係咩野呢~~~
跟住見到 隔離枱走左 有人坐下 叫左野食, 唔知係咩, 但想講係人地碟 串燒 同 菜 無 5分鐘改就到 ~我真係無野講囉囉囉囉~~~~~
呢度既食物 伙記工作態度真係無野好講~~

跟住打食評時睇到人地 打既, 真係唔係得我一個人甘講話唔好食~
另外, 我叫個隻 胡椒蟹 原來 有乾濕 2樣食法的, 但 無人同我講, 來了的是濕的, 好多汁的, 見到 食評 有人話 叫左 乾的唔好食 想試濕的, 真係笑左出來
甘即係乾濕 2樣都唔好食, 天~~~~~~

總之~~食完呢餐真係以後請我都唔會去~
题外话/补充资料: 你呢個openrice 都好叻喎, 只可講好野 唔好既野唔好講???????? 編輯呢位 先生 / 女士 有無睇清我講咩的, 我已講得清清楚楚, 食物味度同質感, 服務員工作態度, 無清楚解釋食物, 幫我追食物既態度~ 同一食品 各有 不同時間, 甘都唔明同唔清楚咩?????? 我真係唔明, 點解唔比我登, 我有咩講錯, 完全事實 ok 甘我對你既所有內容以後都唔會再相信了, 因為呢度只可以講好野 唔好唔講得喎~ 人地一講唔好食 即出電郵要人修改???????? 而且"好時沙嗲" 文章 內 亦有 人話 都唔明點解甘多人等~ 甘呢d又可以打, 我叫人唔信可以去試下就唔得~~~ 真好野哦你地~~ 食物味度無講到咩? 串燒質地好似食緊咬唔爛既野甘<<<- 我已講得清清楚楚,仲唔夠, 你仲想我講咩係咪仲要衰 隻海南雞真係無味, 唔用 佢 3碟 野 真係無味, 你唔信咪自己去試下囉 呢樣野 其他文章內亦有, 所以我先覺得唔係我問題 原來有人都覺得佢地 雞無味, 甘樣講仲唔夠~ 我真係唔識講~~~ 同一樣食物 - 申燒 , 2 種唔同既時間 我地 2枱 真唔 問佢地都唔會上 , 新來的 無 5分鐘便到, 我無講假~~ 問服務員 一個 問完 好好好我幫你追, 之後無左影, 另一個追完 無覆你, 完全是事實 我唔係成日去呢間食野, 我唔知隻 胡椒蟹 有 乾濕是食是正常, 你又唔話我知有 2隻食法, 甘點解一來就是濕的??? 我重申一次, 我以上的食評 完全 是 事實, 完全無作假, 當然你地 有生殺大權 去 控制每一文章 我註冊左甘耐都無咩打過食評, 呢 大次真係覺得佢地差到無論 先會出文章, 點知你地會甘 唔該你地 攪清楚我呢篇食評 既重點係咩 1: 同一食物製作一樣 點解 一d人甘快一d人甘慢, 好大理由咪 漏單 囉 2: 服務員 工作態度 問題, 問左話會幫你緊, 睇住佢地左去第2度無跟, 另一個話會幫你跟 跟完無同你講咩情況 ~最好都同我地講下 好快有架啦, 唔好意思~甘樣呀~~ 3.如食物 有 2樣做法~ 點解唔 清楚解釋 最後都係個句, 我唔會改任何一字一句, 因為甘 咪即係我作假 我唔覺得我講得唔清楚, 只係覺得你地唔想我甘寫~ 你地鐘意登咪登囉, 唔鐘意 咪唔好登囉 一篇要求 食評 修改到 唔好講衰野只可講好野的食評 甘無公信力既網, 我都無興趣去留戀~
2012-12-15
庆祝纪念