太后生日,今年唔想食中菜,想搞搞新意思,search一輪之後,發現呢間新餐廳食評唔錯,膽粗粗同屋企人試下。我哋一行6人準時7點去到,安排咗我哋坐corner位,環境好舒服。見到個餐牌,好多樣都想試,經理都有同我地推介咗幾款佢哋嘅signature。先嚟開支白酒賀一賀太后,之後叫咗生蠔,芒果蝦沙律,蒜蓉包,菠菜帶子意粉,黑松露西冷扒,燒羊架同白汁蟹肉意粉生蠔無難度,最緊要新鮮,正!  食完半打唔夠喉,再encore 蒜蓉包好有驚喜,同出面好唔同,新鮮熱辣,外脆內軟,真係估唔到咁好味,大推介蝦沙律個汁好開胃,d蝦似燒烤過,好惹味 到主菜喇,黑松露牛排好濃味,同面頭個d黑松露好match,平時食牛排多數配燒汁,呢個配搭幾特別羊架唔差,不過可以再騷d。兩個意粉都好足料,食到粒粒帶子同蟹肉,菠菜汁夠fresh, 白汁夠creamy。最後經理好醒目咁幫我哋攞咗個蛋糕出嚟,仲幫我哋影埋即影即有相送俾我哋,好貼心嘅服務。太后一向嘴刁,佢都話好滿意,絕對有下次

蝦沙律個汁好開胃,d蝦似燒烤過,好惹味
羊架唔差,不過可以再騷d
,好貼心嘅服務。太后一向嘴刁,佢都話好滿意
,絕對有下次
2014-05-17