KFC新出個蒜醬濃鳳燒軟包, 咁岩喺報紙剪咗印花 (其實平$1), 見有5-6個印花咪買埋比幾個同事一齊食早餐.先唔講個包, 我要講KFC員工, 我叫咗5個餐, 共5杯熱奶茶, 佢起碼用咗6-7分鐘去斟呢5杯奶茶, 之後佢夠膽死5杯奶茶裝入一個大膠袋度, 一抽起 "噠" D杯打側晒, 幾乎倒滯, 佢嘗試擺好再抽過, 不過依然係再倒滯, 佢先肯搵飲品膠袋, 兩杯兩杯叠高擺, 不過其實佢都冇擺好架, 佢行開, 我一抽起又係倒, 我唯有自己擺返好冇咁嬲.斟完呢5杯奶茶, 佢先望望後邊準備攞包, 點知個柜入邊冇, 佢先叫廚房整, 呢到又等咗我6-7分鐘!!!!排我後邊個亞嬸都問咩事咁耐.......當時現場開得3條line, 但每條line起碼有8-10個人排隊, 但個經理都冇諗住開多條line幫手, 佢仲慢慢四維行遂個counier入餐具入紙巾.買完外賣返到公司, 準備開餐; 雖然都預咗睇圖同實際一定唔同, 但真係好失望囉, 根本冇蒜味, 包入邊個塊生菜濕立立咁, 好似打邊爐食剩冇人食果D咁; 杯奶茶仲衰, 冇茶味, 冇奶味, 我加咗糖之後只覺得係甜味既茶, 差差差
蒜醬濃鳳燒軟包

排我後邊個亞嬸都問咩事咁耐.......

2011-04-09
20 分钟 (外卖自取)
$20 (早餐)