叫咗佢个幸福二人餐,真系唔知幸福系边个位 😵‍💫 加钱叫咗个刺身五点同野菜乌冬,普通到唔普通,鱼生合格,个乌冬嘅野菜就系一条咁大把,加旧冬菇。。taco 就冻冰冰,我知taco本身都唔系热,但块紫菜似炸咗好耐疏哂气加阵油益味。最奇怪系上菜次序乱七八糟,上完个热食乌冬先调返转俾个前菜嘅蟹籽沙律 😥 个 tiramisu 要催咗两次,呢啲甜品唔系整定嘅咩??上菜速度极慢,话食九十分钟,如果你哋上得切我哋45分钟内一定食晒,个偏偏食咗我一个钟头十五分钟😵‍💫 唔怪之得系 peak hour 仲有位,最后一定要提一提𠮶两个 manager,态度无乜特别,系衰无记性,嗌咗埋单两次都要左等右等。其实我都愿意留港消费,但可唔可以俾返少少诚意同性价比人。。
2024-04-07