今次一嚐人氣黃店二世祖 Easy Joe 💛六點開始晚市 我地星期日嘅5點45分去到已經有人排緊隊 最好book定位先餐單食物選擇好多有All day breakfast,Risotto, fusion西式食品等小店面積唔大 但裝潢很有意思趣味十足既壁畫啱晒用黎打卡食品都好有水準 全部即叫即整 食得出用料同埋食物配搭都好有心思絕對唔係二世祖靠父幹 係憑實力吸引人氣😁#八爪魚蜆墨汁闊條麵配三文魚籽八爪魚口感彈牙 蜆肉份量足夠但偏細粒墨汁闊條麵亦非常高質墨汁味道有層次 配合三文魚籽既咸香帶出海鮮鮮味而闊條麵有口感 唔會好硬或者過淋#三級風暴薯條有別於普通薯條佢既薯條係好似薯塊咁 份量十足 兩個人食真係食唔晒😮‍💨醬汁有黑松露醬﹑明太子醬同香蒜醬黑松露醬味道最濃郁明太子醬帶點咸香香蒜醬蒜味唔重 反而似濃味少少既沙律醬#蕃茄忌廉勁多蝦雲吞杯呢個都係新既小食蕃茄忌廉味道剛好 完全突出番蝦先係主角勁多蝦真係名不虛傳食落去啖啖蝦肉 爽滑彈牙美中不足係雲吞皮唔夠脆口同有簡水味#二世祖特濃朱古力招牌朱古力真係必試以特制朱古力醬同特濃鮮奶沖制入口好重朱古力同奶香味但唔算會好確喉像到後面仲有少少酒香味#朱古

今次一嚐人氣黃店二世祖 Easy Joe 💛

好耐無食過焗得咁好嘅心太軟👍🏻
記得留肚試吓啊

#益力多沙冰
真係好大杯
到底有幾多杯益力多係入面 (笑
飲到尾都唔會覺得好水
好有滿足感