2021-09-14
💛揉然地💛法式焦糖布甸包 $22➡️$17.6⭐️⭐️⭐️⭐️日日心掛掛想食全城熱論嘅布甸包😣但又唔想去排隊攞籌,一入呢間位於紅磡嘅良心包舖,就雙眼發光🤩佢比起網上見到嗰款布甸包大左足足有兩倍,食落好重雲呢拿味,甜度恰當,甜包都好鬆軟,如果蛋味可以再濃啲,焦糖燉蛋嘅比例可以再多啲,咁就Perfect啦❣️ps. 佢係凍食㗎,夜晚攞返屋企當甜品,超正😝迷你冬甩 $18➡️$14.4⭐️⭐️⭐️⭐️一包就有晒三款口味:抹茶、白朱古力杏仁、朱古力,三個當中抹茶最好食,抹茶味十足🍵杏仁片俾得好慷慨,同白朱古力都幾夾,朱古力味上面灑左彩色朱古力針🌈食得出應該係黑朱古力舖頭每日7:30pm-9:30pm係特價時段,買兩個麵包或以上就八折,有長者咭嘅話就全日九折👵🏼如果你同我一樣,想食下傳聞中嘅法式焦糖布甸包,不妨可以試吓呢間嘅出品😋
法式焦糖布甸包 $22➡️$17.6
⭐️⭐️⭐️⭐️