2021-01-11
💓記得第一次食洪瑞珍三文治,係台灣朋友嚟香港玩既時候專登買俾我嘅手信,好記得係滿漢口味,口感鬆軟又有火腿同埋芝士、蛋皮同佢哋傳統秘方美奶滋,真係好好食😋估唔到而家就算飛唔到去唔到台灣,喺香港食到啦!🥳最新開嘅朗豪坊分店仲好近我屋企添!.今次試晒4 款經典口味同埋全線分店推出既2 款新口味:藍莓起司及柑桔柳橙起司,等我一次過分享吓啦!🔴滿漢有齊招牌火腿同埋芝士同蛋皮喺入面,口感層次豐富,配合埋鬆軟嘅吐司同秘製美奶滋,當年第一次食到嘅美味回憶返晒嚟!🤩🟠招牌火腿唔鍾意食芝士嘅朋友推薦食呢一款,蛋皮同秘製美奶滋既味仲更加突出添!🟡原味起司芝士迷食呢款就啱晒啦!淡淡滿足芝士鹹香🧀呢款都有蛋皮同秘製美奶滋㗎!🟢芒果起司蛋皮走咗,換上既係香甜芒果醬,仲有芒果肉粒㗎!配埋芝士同秘製美奶滋,好夾呀!🔵藍莓起司新口味!同樣果醬系列,藍莓果醬酸酸甜甜又有藍莓肉粒,配埋芝士同秘製美奶滋嘅最佳組合!正!🟣柑桔柳橙起司新口味!同樣果醬系列,柑桔柳橙果醬好清新又開胃,有啲似柚子蜜💕 配埋芝士同秘製美奶滋,一樣咁受歡迎👏🏻
🔴滿漢
🟠招牌火腿