2024-01-19 913 浏览
呢间韩国餐厅喺个后巷度非常之难揾,但系真系好多人排队食,总括嚟讲我觉得啲嘢食系唔错嘅,但系有少少贵今次食咗个泡菜煎饼,cheese shake corn 同埋flank and shank讲真,三样嘢食都几好食。个泡菜煎饼我觉得系我食过其中一个最好食嘅泡菜煎饼!好大份,同埋佢唔系好薄𠮶种,系有啲烟韧,有啲厚度𠮶种。个泡菜煎饼唔会太辣,但系又好有泡菜味,好适合我呢啲食唔到太辣嘅嘢嘅人。个粟米好特别,真系有个纸袋俾你可以shake,佢上面啲粉搞到我食到停唔到口个牛锅都唔错,有啲牛𦟌,又有豆腐同埋粉丝值得一题就系佢唔使切饼费,仲可以播生日歌添,如果你庆祝生日都系一个几抵嘅选择。但系唯一唔好嘅地方系佢比较阴暗,同埋啲音乐有啲大声,倾计系有少少难度

讲真,三样嘢食都几好食。

个牛锅都唔错,有啲牛𦟌,又有豆腐同埋粉丝