2022-08-04 37 浏览
之前食放題燒肉都係去果一兩間,今天試下旺角本場🌝🌝之前係有食評話啲抽氣好差,本來都有少少擔心,上到去空間闊落,空氣流通喎,真係冇啲人講到咁差😂佢有分幾grade,我地食極上牛小排海鮮放題~ 先上左個 platter,原本都驚會有豬肉或者其他嘢食完好快飽,所以都多口問句會唔會有牛肉以外嘅嘢,又唔係喎!全牛!牛肉脂肪比例都唔錯,無 P圖下影都OK除咗極上牛小排之外,有牛肋肉同其他部位,除咗狂食牛肉之外,呢度嘅雞肉都好嫩,encore左幾次😂😂生菜洗得都幾乾淨,出面好多時又生銹又或者有泥沙,呢度可以放心包燒肉一齊大啖食🙃🙃除咗牛肉,幾鍾意佢有多款嘅小食同埋沙律,除咗蟹子沙律之外梗係要食海蜇!仲有大葱!最鍾意!個爐係日式,火力嘅分佈同平時嘅係一樣,所以燒都要比較小心🌝 多春魚菠蘿都燒得幾靚仔㗎!最後食個靚牌子雪糕,完美!

之前食放題燒肉都係去果一兩間,今天試下旺角本場🌝🌝

佢有分幾grade,我地食極上牛小排海鮮放題~

個爐係日式,火力嘅分佈同平時嘅係一樣,所以燒都要比較小心🌝

多春魚菠蘿都燒得幾靚仔㗎!

最後食個靚牌子雪糕,完美!

2022-07-26