朋友呀,今日我要同大家讲讲,原来食早餐又有新花样!🥯🍳🥐 我踩线到一间唔只有甜品嘅地方,佢哋嘅早餐都几有水准㖞!话唔多啲,嚟到就试咗佢哋嘅特色早餐套餐。系嘞,你无睇错,冬甩店出早餐!首先个Hazelnut Latte,香浓得嚟又唔会太甜腻,呷一口,真系暖笠笠,提起精神嚟!饮品一流咗,吾洗讲咁多。个餐包嘅蛋滑得嚟厚身,够哂口感;火腿又够味,唔会好似啲橡皮咁嚟。佢哋个招牌原味冬甩啱晒想要轻盈一点但又想享受嘅人,甜美中带点香脆。啱啱好既份量、卖相晒嘅美味,一早嚟到,真系为新一日注满活力。个人觉得呢度嘅早餐,真系够晒抵食,你都唔该错过嘅啦。满足之余,仲想再嚟几转!下次希望可以有多啲选择,例如不同口味嘅冬甩或者其他嘅热食选项。欲罢不能,真系正!👍🍴💯