2018-08-22
本身朋友仔生日🎂 一早選定話間食泰國菜 一行11人 雖然食物質素唔差 11人食了$2000多 唔算貴 但真係食到成肚氣1.龍眼冰 $38🤑🤑一飲明明就係7喜 個底落幾粒龍眼 完。😢😢這樣子收$38?😱咁岩上菜我就問姐姐 點解個龍眼冰咁既味既?姐姐話「我唔知喎 我唔飲e d野架」🤦🏻♀️其實我不需要知你的飲食習慣 只係好奇是不是落少左野 最後個姐姐搵左經理(定老闆)講 佢過黎話我地既龍眼冰係溝7喜 唔岩心水可幫我轉第2杯 😊最後我轉左荔枝冰 雖然又係7喜底 但起碼有荔枝味既😩2.不停收碟佢收碟既速度係快到不得之了 見你地停曬手 就出動收收收 ,之餘 係唔會! 問你重食唔食?重要唔要?需唔需要打包? 因為我個菠蘿炒飯重有一半都比佢收走左🤬🤬3冇啦啦上蛋糕🎂🤦🏻♀️🤦🏻♀️勁快手之下收曬碟 冇啦啦自動波上蛋糕🍰我地未準備好野 個個o曬咀叫佢唔好上住 然後同佢溝通 點解要咁急 佢解釋2130 last order ,可坐到2230 (當時大約2125)咁其實你問我地重嗌唔嗌野食就得 點解咁上埋蛋糕呢 友人問 點解唔同我地講 得到既回應係「咁宜加同你講」😡真係成肚氣 冇耐呀經理又過離幫我地上蛋
1.龍眼冰 $38🤑🤑
2.不停收碟
3冇啦啦上蛋糕🎂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
真係成肚氣 冇耐呀經理又過離幫我地上蛋糕 又問要唔要幫手影相 解釋個女仔係part time新黎既 但可惜都平息唔到我要打返個差評比佢 🤬🤬