🎪添飲咖啡館 (粉嶺)粉嶺馬會道302號地舖去完流水響搵間cafe坐底,因為地理位置係舊粉嶺法院,所以幾清幽,幾岩去歇一歇。不過地點、食物都ok,可惜服務真係好一般。首先要講下但登記預約既制度。我地去度話要whatsapp登記,年輕人當然無問題,但係對一啲叔叔姨姨真係難起佢地,最重要‼️店員吾教佢地,繼續錄音機式話要登記,語氣仲越嚟越差,尤其係短頭髮那位。幫完個叔叔登記完,大家都順利入到去。因為店入面洗手間壞左,我地去左岀面商場既,返到黎已經急急食,不過都俾人催左兩次話要轉場,員工態度真係有待改善。食物方面,all day breakfast 係足料的,三文魚都有四片,都好有誠意。不過杯matcha latte真係又苦又澀,matcha 和espresso 完全吾夾。一位埋單~$190到,但係成肚氣,睇大家覺吾覺得值得!
🎪添飲咖啡館 (粉嶺)
粉嶺馬會道302號地舖