位置方便在尖沙咀宝勒巷,食物、环境都好好,重覆一次:食物好好食,好适合倾计坐成晚,整体好好👍🏼不论食物外观同味道都系有花心思嘅,而且价钱同份量都合理,会再去!「烧乳猪脾」,简直系一流,皮和乳猪肉十分之嫩滑,用刀轻轻力切🔪已经皮开肉绽,好残忍但真心好好食好juicy,比专业既烧味店烧得更好,伴碟既薯菜好入味,正到晕!而Cocktail⋯⋯外观真系好靓呀,鸡尾酒🍸Nathan Garden 十足十花瓶〇甘靓主菜都十分之惊喜:海胆蟹肉鲜茄扁意粉,蟹肉十分多,鲜味十足的,另加埋海胆食简直鲜味大爆发,想赞下侍应十分贴心提我地要趁热食呢个意粉,因为冻左食可能会腥,果然好好味!凯萨沙拉🥗配烤鸡肉,薄薄的烧鸡扒烧得好香好好吃😋,沙律菜不会沙冰冰,和芝士十分融合,开胃又健康!格调格局非常优雅,上层环境暗暗好有feel,射灯效果好配合⋯服务态度超好,友善之余,亦将菜色讲解得好清楚且菜色和饮品、鸡尾酒🍸选择都很多!食物,环境和服务很好,之后会介绍朋友黎睇波/晚餐,自己一定再来

主菜都十分之惊喜:

Highland  Orange