2018-05-21 1327 浏览
呢间野食品质素勉强过得去,价钱亦公道,但员工就真系好差,本人帮衬咗佢两个月左右(每日)有个阿姐算勤力,有时去到咁啱佢地食午饭,呢个阿姐都食最后,真系唯一俾个赞佢,但其他员工就不知所谓,所谓写单员工阿姐大约6个,就算食饭时间,有客唻都要落单架,就算佢地食饱都宁愿坐喺度都唔招呼客人,算~可能系特色,人地老板都唔出声自己又出咩声丫,最耐咪等3,4个字𠮶个勤力阿姐终于有时间咪先叫野啰,其他点挥手都唔会有反应。今日终于要爆喇,从今以后都唔去呢间野,我食开早餐,即系有面,配菜(蛋,餐肉之类)加件餐包,本人有个坏习惯,件餐包如果太硬或者污糟就唔食,今日𠮶6位阿姐其中1位唻收我啲碗碟,无啦啦话我“下次走包啦,次次都唔食”呢吓我著咗喇,个餐包系个餐包括在内,我为咩要走包??我俾咗钱食唔食系我自由,更何况我唔系次次冇食㖞,唔通你件包放到硬哂或者有啲污糟我都要硬食??呢吓我觉得好无理,我唔要求你地换第件包俾我已经好俾面,仲要话啲客人?简单啲讲食物质素唔算优质(30蚊个餐要求亦唔会太高),但服务质素就真系不予置评,用一个字形容“差”我相信有啲人睇完呢篇食评都唔会点评论,因为日日去食野都有客人嘈咁耐都冇人写单架
简单啲讲食物质素唔算优质(30蚊个餐要求亦唔会太高),但服务质素就真系不予置评,用一个字形容“差”我相信有啲人睇完呢篇食评都唔会点评论,因为日日去食野都有客人嘈咁耐都冇人写单架呢啲字眼,甚至真系有人要求换餐,呢间茶餐厅如果想keep到客,真系需要检讨员工啲服务质数,如果唔系再熟嘅客只会一个一个咁流失。
等候时间
15 分钟 (堂食)
$30 (早餐)