2005-11-28 13 浏览
來過這裡好幾次, 原來冇寫過食評, 今次一行七人來打邊爐, 見餐牌一個湯底都要幾十蚊, 就不如叫個包埋湯底o既哈哈大笑海鮮拼($198), 包括有海蝦一打富貴蝦(瀨尿蝦)兩隻大青班起片半條膏蟹一隻海蝦唔算細隻, 肉質爽而不甜, 感覺只係一般, 反而瀨尿蝦好大隻又鮮味, 另外隻膏蟹同魚片鮮甜又好肉, 呢個拼盤食得過。另叫了大閘蟹兩隻(每隻$30) , 冇食到所以冇得評, 不過三十蚊都唔算好細隻, 入面都仲有羔魽魚羊腩( $98) , 份量唔少, 有魚有肉, 好香羊肉質都夠入味, 可惜冇爐滾住食, 好快凍另外散叫左d 貴花蚌,帶子, 肥牛, 嘜丸物丸, 雲吞,魚皮, 時菜......都唔記得食左幾多碟食物不俗, 一人只係百0蚊, 個人覺得食得過, 可以再來, 不過此店非常嘈吵, 恰埋眼仲以為自己身處東寶添。

海蝦一打
富貴蝦(瀨尿蝦)兩隻