2023-05-18
終於開番關,請咗假番香港人既鄉下,因為夜晚機所以飛之前去咗東涌附近搵下野食,見到呢間西餐佢係open air仲要有埋bar所以就走咗入去試下。呢日係星期一,間餐廳有 Steak Night Monday既promotion,有唔同款既牛揀,仲有無限既薯條供應,同埋可以根據自己既喜好揀一款side dish。個日餐廳人流唔算好多,餐廳既負責人都好有心咁同我介紹啲每一款牛,我呢日就揀咗澳洲肉眼扒同沙律,肉眼扒5成熟啱啱好,啲肉仲係好粉嫩,好juicy,有咬口得嚟但又唔會韌,十分推薦!呢個set有跟餐飲,因為呢度有好多野飲揀,我揀唔落手,但呢度既bartender好好人,問我有咩preference,佢就根據我既口味同要求沖咗一杯特製既野飲比我! 呢度既服務一流,價錢合理!
澳洲肉眼