2022-08-17
唔覺唔覺牛大人已經開左8間分店,宜家易左好多Book位,唔洗等餐死!今次係第5次食,去左旺角分店,係我心目中都算係眾多邊爐放題性價比最高個一兩間。星期日放假就訓得晏一晏先起身,如果大家想抵食啲又唔想點等位既話,可以好似我咁大約5點去到,就直入唔洗等位喇。揀左澳洲極上和牛120分鐘吃到飽套餐,最貴個個餐,牛肉就自然最靚啦!19:30前埋單$288,早啲食又平啲,食完又未天黑,可以周圍行下街消化下先返屋企~澳洲M9等級大約等於日本A3和牛,脂肪分佈勻稱,口感好嫩。另外有封門柳,都好好食。呢個餐每位送澳洲M9和牛牛丸2粒(價值$58 3粒),呢粒和牛牛丸係好好食,暫時係我食過最好食的牛丸,咬落去牛味好濃,好有肉汁的感覺。海鮮都有蝦、蜆、魚個啲。自家製魚漿有好多款味道,墨魚、旗魚等等,都好彈牙!仲有台式小食,例如鹽酥雞、甜不辣、甜薯等等,都幾好食。自助區有蔬菜、丸等等既食物,都好新鮮,周圍都好乾淨。另外仲有飲品櫃,除左罐裝飲品,仲有自家製冷泡茶。忍唔住叫左杯台灣啤😎😎埋單個陣每人會有一客甜品,可以揀Movenpick雪糕或者台式仙草凍。牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角美食)旺角彌敦道628號瓊華中
澳洲M9等級大約等於日本A3和牛,脂肪分佈勻稱,口感好嫩。
海鮮都有蝦、蜆、魚個啲。
仲有台式小食,例如鹽酥雞、甜不辣、甜薯等等,都幾好食。
自助區有蔬菜、丸等等既食物,都好新鮮,周圍都好乾淨。
忍唔住叫左杯台灣啤😎😎
牛大人台灣火鍋吃到飽 (旺角美食)
旺角彌敦道628號瓊華中心9樓