2008-03-31
mar 28, 08,2人來食tea,叫咗 :1) 咖央西多士($15)-因為上次食唔到,心心不忿所以促成我第2次再嚟-佢個製作同1般西多士唔同,佢會將蛋(唔知仲有無+其他嘢),用人手發到起泡兼挺身,"掹"落2塊已夾咗咖央醬嘅方包度,好似塗灰水咁,好得意-因今次叫時無嘜客,所以等咗10分鐘左近,上枱時好香噴噴,入水就唔太油,唔太甜,你仲會見到麵包之上有層幾厚嘅蛋層,不過嫌中間個咖央醬唔夠多-要留意西多士要下晝先做-我同友人都鍾意第1次簡單嘅多士多d,因個麵包烘到外脆,有口感..........有時唔食過/比較過都唔知,自己鍾意食嘅嘢竟然喺無意中咁撞到,而唔喺做晒功課嗰個2) 細汽水x 2枝(@$6)- 鱔稿話佢d咖啡,奶茶,沙嗲,牛豬扒包,魚柳包都掂- 每個weekend/假期都會有迫爆現象,而佢哋逢星期2下什休息
1) 咖央西多士($15)
-因為上次食唔到,心心不忿所以促成我第2次再嚟
-要留意西多士要下晝先做
2) 細汽水x 2枝(@$6)
- 鱔稿話佢d咖啡,奶茶,沙嗲,牛豬扒包,魚柳包都掂