呢间苏妈苏妈已经save咗好耐,行完山肚仔饿去咗食个下午茶😂 可惜肉骨茶可以选择嘅部位嘅唔多,我地今次就冇食到喇😌 要填饱个肚就嗌咗碗叻沙同薄饼食😛 叻沙味道唔错,都有阵鲜味同浓浓嘅香叶味,但系食食下好辣🤣 记得一定要落虾酱,香好多!薄饼就一般啦,系酥饼个只,胜在好酥脆😆 咖喱入面有豆蓉都ok嘅,唔系唔好食但系有其他选择就唔会嗌啦🙈我系超耐冇食咖央多,所以贪心地加咗半份😋 超 好 味 呢 🤩 多士唔系超薄好脆个种,咬落仲有面包嘅texture👍🏽 咖央酱嘅甜度我觉得可以,有微微嘅椰香味,唔系得死甜🤤 嘢饮嗌马来西亚拉茶实冇死,味道似茶走😍 佢用咗拣奶,所以一开始饮落有啲甜,但之后又接受到😌 非常香滑,一定要饮呀💕▫️槟城亚参叻沙 (米线) $46▪️话知你啦薄饼配咖喱 $40▫️椰香咖央多士 (半份) +$13

▫️槟城亚参叻沙 (米线) $46
▪️话知你啦薄饼配咖喱 $40