🖤 去到门口已经觉得装修得几靓☺️ 入到去仲见到墙上面挂着唔同嘅艺术油画😍🖤 原来餐厅会同唔同机构/艺术家合作,展出唔同嘅作品,或者搞一啲特别嘅活动/音乐表演。近排做紧嘅主题系 “The shape of futuressss”画展。🖤 餐厅仲有寄卖慈善机构嘅食品,所得嘅钱会捐赠返去该慈善机构 🥰🖤 另外店员仲同我哋讲左餐厅名 “度”嘅由来。话系代表左咖啡嘅温度,人嘅温度,态度 等☺️🖤 Classic All Day Breakfast $138佢哋有三款All Day Breakfast,一款叫Big Mac 份量就多啲,一款普通size,一款就系素食☺️ 我哋就试咗普通size𠮶款~有烟三文鱼, 肠仔, 烟肉, 菇, 多士, 蛋, 沙律🥗🖤 忌廉明太子带子扁意粉🍝 $128另外都有几款意粉可以拣。不嬲都钟意食明太子所以拣咗呢款😁 带子弹牙,扁意粉几挂汁。🖤 Hot Matcha Latte 🍵 $50朋友唔系好饮得咖啡所以嗌咗冇咖啡既matcha latte ~ 我偷饮咗一啖,抹茶味好浓👍🏼🖤 Orange Coffee 🍊 $58另外我叫咗一杯比较特别嘅咖啡!系鲜橙汁加espress

有烟三文鱼, 肠仔, 烟肉, 菇, 多士, 蛋, 沙律🥗

🖤 忌廉明太子带子扁意粉🍝 $128

🖤 Hot Matcha Latte 🍵 $50

🖤 Orange Coffee 🍊 $58
另外我叫咗一杯比较特别嘅咖啡!系鲜橙汁加espresso 😳 冇加糖冇加奶。第一次试呢个配搭,两者结果比想像中夹😁

呢度都有好多特别嘅咖啡,例如仲有一杯叫Plum Sparkling Coffee,好似系用上特制话梅,希望下次可以试吓😉
  • Orange Coffee