最近見到好多女仔都有去呢間熊仔cafe等我又即刻又去朝聖先😍果然無令我失望成間餐廳都以粉色系作主題 少女心爆燈 真係同朋友未食先興奮 😆影下餐廳幾隻啤啤熊 🐻已經好開心主菜分別有美國肩胛牛小排配薯菜和溫泉蛋明太子松葉蟹肉伴冷稻庭烏冬。由於天氣太熱嘅關係決定要試下呢個冷烏冬,誰不知有驚喜!溫泉蛋蛋漿與冷烏冬攪拌在一起,再加上蟹肉和蟹籽,增加和風口感!牛小排夠大塊,燒得唔會太乾,再加埋碗白飯同埋少量沙律菜,份量適中。焦糖哈密瓜棉花糖窩夫配雪糕雖然呢款甜品無熊仔造型,但係淨係個哈密瓜已經值回票價,鮮甜哈密瓜切粒,外表燒成焦糖脆脆,加上少許棉花糖粒、一球涼透心的雲呢拿雪糕和新鮮焗好的窩夫,非常消暑!飲品叫咗熱榛子咖啡以及朱古力鮮奶,即叫即沖味道不錯,而且賣相也很吸引,加入榛子味的咖啡格外香濃呢!其他特色飲品🍸外表趣緻,富有熊仔元素亦相當受歡迎,下次一定要試吓。
最近見到好多女仔都有去呢間熊仔cafe
等我又即刻又去朝聖先😍果然無令我失望