將軍澳人入屯門🤪今日放假專登入屯門搵朋友順便試吓屯門啲高質餐廳鍾意食異國菜嘅朋友極力極力推介我去試依間王子廚房屯門真係好大😂落咗巴士都仲要轉車入去平日午市有套餐送湯同飲品原來朋友極力推介嘅咖喱都係得午市先有㗎咋牆身嘅圖案令我諗起印度中東嘅宗教民族圖案餐湯似乎係忌廉雞湯 比起出面西餐飲嘅淡好多而且好重胡椒味 朋友覺得胡椒太濃但我覺得幾特別幾好飲我哋叫咗墨西哥雞肉薄餅份量超大🤣雖然睇落得三件但信我 切開六件四個人食都得 拉絲芝士🤩雞肉餡滿瀉🤩🤩薄餅嘅餅皮有少少脆 而入面芝士同雞肉都係軟身 外脆內軟嘅口感呀💛👌🏻 點埋莎莎醬超好味 不過芝士嘅份量真係有啲多 食一件都好飽好漏🤪咖喱雞配naan餅Naan餅 好好味 有少少煙韌嘅質地而且好香口 本身以為只係麵包/Pizza批嗰種口感但食落好有驚喜🥰講緊淨係食個餅已經愛上落咗好多料煮嘅咖喱😍食得出好濃郁同埋有好多唔同嘅香料恕我孤陋寡聞 平時我淨係食咖喱磚開嗰種純醬汁狀嘅咖喱而呢度嘅咖喱係傑身好多 每啖都有種膏狀嘅口感 好似好多食材打成茸咁真係一試愛上 我仲用埋佢嚟點薯條🤪喺出面西餐真係食唔到呢種咁高質嘅咖喱Mongo lassi 好香濃嘅芒果味 有
將軍澳人入屯門🤪

食得出好濃郁同埋有好多唔同嘅香料
恕我孤陋寡聞 平時我淨係食咖喱磚開嗰種純醬汁狀嘅咖喱
真係一試愛上 我仲用埋佢嚟點薯條🤪
喺出面西餐真係食唔到呢種咁高質嘅咖喱

Mongo lassi 好香濃嘅芒果味 有種飲緊芒果榨汁嘅感覺 同埋都幾飽肚

呢度嘅嘢食真係超大份 最後我哋係食唔晒
搞到走嗰時都有少少唔好意思
因為呢度嘅食物真係好高質
浪費咗廚師嘅一番心意🥺
強烈建議大家留定肚去食

最後我想講呢間餐廳嘅咖喱絕對值得我由將軍澳入屯門去食㗎🤩🤩🤩🤩🤩🤩