2015-09-10 1055 浏览
妹妹生日想食盛八日式燒肉, 所以就同佢嚟食環境很清優, 人流不多, 唔嘈我地兩個人加埋一個小朋友, 就叫咗個2人盛套餐pama ham蟹子沙律, pama ham唔肥, 鹹度剛好, 配埋酸酸的沙律菜, 很開胃前菜有金目鯛雙色蟹子蝦沙律花之戀, 平時多數都用三文魚, 但呢度用上金目鯛山葵龍蝦米紙卷, 呢個就麻麻地, 山葵蓉本身冇咩味道牛油大磨菇, 牛油加入了香草, 不會蓋過磨菇的清甜口味盛合海鮮燒肉盤, 包括帆立貝, 魷魚, 大蝦, 澳洲和牛里肌肉, 砂肝, 泡菜雞肉, 兩個人份量真的超豐富和牛雪花分佈均勻, 很有牛肉香氣, 咬一口就有牛香油脂爆發, 肉質超嫩海鮮很新鮮嫩滑, 熟過頭也不會韌日式咖哩牛舌粉飯, 呢個真係值得推薦, 真的很很很很很好味, 好香日式咖哩味, 不辣但香濃口味, 牛舌切成細粒混埋一齊食, 很有口感最後還有盛八自家製的奶凍, 奶香香濃, 很滑很彈, 加上士多啤梨醬, 酸甜口味很解膩
妹妹生日想食盛八日式燒肉, 所以就同佢嚟食
環境很清優, 人流不多, 唔嘈
我地兩個人加埋一個小朋友, 就叫咗個2人盛套餐
山葵龍蝦米紙卷, 呢個就麻麻地, 山葵蓉本身冇咩味道
牛油大磨菇, 牛油加入了香草, 不會蓋過磨菇的清甜口味
海鮮很新鮮嫩滑, 熟過頭也不會韌
2015-09-09