2008-10-26 18 浏览
好耐未試過堂食,自己多數都係打電話速遞多,因為媽咪話想食扭扭批,咁巧行過見到有pizza hut,因為扭扭批係無得速遞ge,所有就走左入黎食。夜晚8點到,等左一張table就有位啦!叫左個指定套餐$222(要用HSBC信用卡),原價$4XX,有兩個湯、兩杯汽水、一個吞拿肉醬螺絲粉、扭扭批、同甜品苞芙。湯 - 可以要忌廉雞湯或者羅宋湯,不過我同媽咪另外都加左酥皮(要+$8/一個),不過我覺得個忌廉雞湯如果結d同濃番d會好飲d。扭扭批 - total幫你cut開左8塊,d餡都唔錯,撈埋佢中間ge咖哩汁,好正,多數都係食第一塊係最好食,因為夠熱,所以食依個批要食快少少,因為我後尾食食下又食其他野,凍左之後就好難食架啦....吞拿肉醬螺絲粉 - 其實自己唔係好鐘意食螺絲粉,不過個肉醬個汁都ok,佢仲有d香腸片係到。苞芙 - 每人都有一碗4個ge苞芙,幾好味!入面係好似雪糕咁,出面有d chocolate souce,Good! 不過等佢出依個等左好耐lor...吹左佢成4次先出,又話兩分鐘,一分鐘咁...到我地埋左單佢先出wo....總括黎講...普通啦...因為多數跟餐個d係無咁好食,仲要係

總括黎講...普通啦...因為多數跟餐個d係無咁好食,仲要係用credit card tim!

埋單俾左兩張cunpon,一張係$20,一張係依食堂食食tea或者其他咁
忌廉雞湯(加酥皮)
正 咖哩扭扭批
吞拿肉醬螺絲粉
正 苞芙
忌廉雞湯(加酥皮)
正 咖哩扭扭批
正 苞芙