🐳位於元朗世宙商場附近,新開了一間烤魚店,叫做<知漁滋味>,一聽個名就知道係專門食烤魚嘅餐廳,今日一於來試一試。🐳餐廳唔係好大,但係每個座位都坐得好舒服,而且夠晒光猛,所有吊燈都有個魚形嘅網笠住,好得意呀!雖然呢間係啱啱開嘅餐廳,但今晚有好多人嚟幫襯,座無虛席,好彩今日早少少嚟到餐廳,好快就有位啦!🐳嚟呢度當然要食烤魚啦!🐳江團魚(香辣味)💰288一上菜被佢勁多辣椒嚇親,開咗爐之後煮一煮,就慢慢搣走啲辣椒,好怕太辣成條魚都食唔到,但係原來唔係我哋想像之中咁辣,不過條魚就好惹味,骨唔算太多,魚肉好嫩口,成條魚都唔細條,最後清晒。🐳泡椒雞腳💰48由於佢係浸泡嘅雞腳,所以非常爽口,但呢個雞腳真係都幾辣下,食到我哋申哂脷🤪🤪應該浸泡嘅日子都唔短,因為雞腳入晒味。

🐳嚟呢度當然要食烤魚啦!
🐳江團魚(香辣味)💰288

🐳泡椒雞腳💰48