2023-06-08 67 浏览
Bookmark左好耐嘅餐廳🍽️🍴,好想體驗下係和風榻榻米上食tea☕🍵,今日終於訂到位啦😊餐廳融合咗🌿大自然同🇯🇵日式風格,是我喜愛的風格。🎋木系元素再配合柔和燈光✨,一入到去就有令人放鬆嘅感覺。用餐空間分咗🇯🇵和室榻榻米座位,同熱帶森系🌲,同樣闊落舒適。餐牌很多菜式都有特色❤️😍,見到好開心,選擇一些平時少吃的💖💗柚子醬油吞拿魚他他最中餅心型脆餅造型像個💍💎珠寶盒,飽滿三文魚子閃亮有光澤,吞拿魚他他鮮甜,igable又美味,女生一定喜歡。🦀帝王蟹肉.🍐香梨梅子沙律蟹肉啖啖肉,配梨片及沙律菜,清新✨🐟果酸三文魚 • 帶子刺身薄切菜色擺盤精美,顏色配搭有如藝術品🖼️🎨。帶子薄切鮮甜,熱情果醬汁酸甜。☕板栗拿鐵💯超喜歡這杯,牛奶味香滑,甜味來自天然板栗🌰,因為向來最怕太甜的飲品。🍫橙香甜酒巧克力巧克力味道極香濃,但略嫌🍊橙味及酒味不太突出。

餐廳融合咗🌿大自然同🇯🇵日式風格,是我喜愛的風格。

🎋木系元素再配合柔和燈光✨,一入到去就有令人放鬆嘅感覺。

💗柚子醬油吞拿魚他他最中餅

🦀帝王蟹肉.🍐香梨梅子沙律

蟹肉啖啖肉,配梨片及沙律菜,清新✨

🐟果酸三文魚 • 帶子刺身薄切

☕板栗拿鐵

🍫橙香甜酒巧克力

巧克力味道極香濃,但略嫌🍊橙味及酒味不太突出。