慕名而來,即使啱啱食飽飯無耐,都要走過嚟一試佢哋嘅雞髀。講緊係下午4點幾,仍然有好多人等位食同埋排隊叫外賣(犀利呢),我就等咗唔使5分鐘就有位嚕,正正~1️⃣6️⃣0️⃣0️⃣ 下午茶時間🥞奶油厚多士拎上手已經覺得好脆口,鋪面嘅煉奶牛油一啲都唔揸流攤嘅,咬上口脆又香甜,好好食😋 有人估計佢應該係用隔夜麵包先可以做到咁香脆,唔🤔我就唔太肯定,唯一肯定嘅係好好食。🍗瑞士汁雞髀王配薯條佢哋最出名嘅係炸髀,亦都可以係好多食評到知佢哋嘅炸髀係無敵,咁炸髀就唔需要先食喇,我哋今次就試吓佢瑞士汁雞髀係咪同樣出色。見到佢嘅色水好夠,不過咬落去好淋,似乎用太多梳打粉令到雞髀失去肉嘅彈性,雞表面好夠味,但內裡嘅肉就完全唔入味☹️ 薯條還好,惜唔脆。我諗可能食返炸雞髀會開心啲。總結係佢嘅奶油多係值得再食,下次再去真係要試炸雞髀。

1️⃣6️⃣0️⃣0️⃣ 下午茶時間

🥞奶油厚多士

🍗瑞士汁雞髀王配薯條

總結係佢嘅奶油多係值得再食,下次再去真係要試炸雞髀。
2022-03-19
下午茶