2019-09-12 547 浏览
星期一同朋友收工约左去铜锣湾行街,顺便食呢间烧肉放题,朋友听人介绍呢间质素好,所以我地就一齐去食下餐厅平日收费系成人$288(另收加一),价钱系烧肉放题黎讲算系正常合理价钱。.餐厅而家做紧promotion,系餐厅门口摆左一个拉筋游戏,食客可以凭住参与游戏拉筋去赢食材,最劲拉到一字马系可以赢到和牛!不过因为我地几个都系著裙,就无参与到啦.不过,我地都享用到另一个优惠,就系like 熊本烧肉FB page送海鲜拼盘!无谂过送嘅都咁有份量!海鲜拼盘按人头计份量,入面有鲍鱼、青口、扇贝、蚝、虎虾同一个蟹盖,海鲜十分新鲜又大只,真系好抵!店员仲好细心帮我地烧海鲜同话我地知几时食得,所以最后烧出黎嘅海鲜啱啱好,好食!我地一开头点左啲刺身同小食食顶住肚先,之后先慢慢烧肉,当中清酒煮蚬几好食。.烧肉又点可以无牛!所以,我地一听到加$38/人 有得任食和牛就立即加左😂呢个决定系无错嘅!因为和牛切片油份重啲,烧出黎更香更好食!我地四个人总共叫左30份(1份3件) 和牛🤣🤣🤣如果唔加$38,其实都有好多牛、猪、鸡、海鲜同蔬菜嘅选择。当中我最推荐系明太子鸡翼、厚切牛舌同牛里肌肉呢度仲有得烧棉花糖,几特别!食

海鲜拼盘

和牛

呢度仲有得烧棉花糖,几特别!食到最后烧番几粒当甜品几好,不过记住留肚食一人一杯嘅Haagen Dazs雪糕!

2019-09-09
  • 海鲜拼盘