2023-09-13
打風之前約埋朋友一齊嚟食好西,聽講依間餐廳服務態度唔錯,可以一次過嚟食燒肉同刺身放題,性價比高☺️☺️🐮和牛拼盤會按人數送上頭盤,首先上枱嘅係A4& A5和牛,一次過可以試哂唔同產地嘅牛肉,除左依幾款肉之後,仲可以QR code落單有唔同肉類同部位供選擇😆😆海鮮拼盤除左肉類之外,仲有得燒海鮮。有大蝦、扇貝、甲羅燒、生蠔。店員都好nice咁提醒我地燒嘅時間,以免過熟,影響口感。甲羅燒燒好之後仲可以撈飯食,正👍👍👍🥗燒和牛沙律食左咁多肉類都要食返啲菜減低油膩感🐥手工月見燒鳥串推薦依款手工月見燒鳥串,除左有雞肉之外,仲有雞皮及雞軟骨,所以食落口感好豐富,除左有綿綿嘅雞肉之外,仲食到啲軟骨,加埋蛋汁更加滑😌😌🦪辣大蒜焗生蠔用左辣大蒜令到生蠔更加惹味🤪🍣刺身有超過十款刺身以供選擇,款款都好新鮮,仲有卷物都係任叫,實有一款啱食🥳🥳🥳🍤炸物炸物亦都十分推薦,有芝士條、炸鮮奶、香芋丸、雞軟骨,依幾款都係熱辣辣上枱,好好食👍👍👍和牛漢堡和牛漢堡上左枱之後都有略略煎一煎,肉味濃郁肉汁亦都好豐富😋😋贈送嘅雪糕雪糕每人一杯,仲有Movenpick雪糕揀🍦汽水茶類任拎🧃
食左咁多肉類都要食返啲菜減低油膩感
用左辣大蒜令到生蠔更加惹味🤪
雪糕每人一杯,仲有Movenpick雪糕揀🍦