2022-05-10 62 浏览
下一炎炎真係唔係好想食啲熱辣辣嘅嘢但係食得冷冰冰嘅嘢唔係好多選擇所以呢朋友就提議去食日本嘢我哋行咗成個尖沙咀之後就選擇左呢一間日本feel無論開嘅裝修都非常之咁靚好似去咗日本地道嘅居酒屋咁一坐低熱辣辣有理冇理就即刻叫返杯蘋果汁解一解渴因為實在太肚餓關係所以就即刻叫咗一款燒肉我哋叫咗最靚嗰款日本和牛店員奉上嘅時候已經見到佢嘅油脂分布非常之均勻非常之咁靚而且一燒嘅時候牛油嘅香味撲鼻而來令到我哋已經流晒口水添越輕輕將愛嘅外皮煎得香脆之後就奉上了再加上了鹽同埋黑椒再加少少七味粉簡直係非常好食令人食指大動啊之後我哋就叫咗燒鰻魚嘅質地,肉質彈牙,魚油濃郁而且仲有魚皮煎得都非常之咁香脆簡直係非常之咁好食之後我哋就叫咗燒雞腎雞腎燒完之後仲非常之咁爽口彈牙唔會燒到乾晒,每一啖都非常之咁爽口彈牙令人食指大動仲叫左菠蘿沙冰,超大杯, 10分涼快, 鮮甜可口
無論開嘅裝修都非常之咁靚好似去咗日本地道嘅居酒屋咁

一坐低熱辣辣有理冇理就即刻叫返杯蘋果汁解一解渴