餐厅: 和牛燒肉一郎 (荃灣廣場)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-06-24 161 浏览
荃灣廣場近來好熱鬧,去完香江花月打邊爐,食完飽飽走嘅時候,見到旁邊又有燒烤店啵,門口仲有對一大一小牛擺設,同朋友係咁八吓八吓😅店員殷勤地同我哋介紹,佢哋兩間都係同一集團嚟,仲邀請我哋入去參觀,所以約埋朋友又試吓囉!店內環境唔錯,同一般放題一樣啦⋯都有個自選醬料區、沙律、汽水、甜品、茶、雪條⋯我覺得最開心有成十款雪條選擇,真係食雪條食飽🤭講番燒烤部分先,我哋今次揀咗個最經濟嘅A set ,有11款精選牛肉、8款豚肉、3款雞肉、4款海鮮、10款野菜,仲有其他炸物、韓式石頭飯溫泉蛋飯、冷麵⋯。我就建議大家必定要點特選薄灸牛肋肉,配溫泉蛋飯好一流,不過朋友嫌油花唔夠多,我就鍾意冇咁肥膩。其他牛肉類都係反映返喺價錢上嘅質素啦⋯不過整體都ok嘅,平日$298(五、六日$348),以呢個價錢同款式選擇,價錢算OK,不過肉類質素可以再好少少會更好。特選牛~嚴選牛精選牛肉11款(牛肋肉、牛肋條、薄灸牛肋肉,牛里脊肉、薄灸牛里脊肉,牛外橫膈膜、牛肉角切(一口牛)、牛肋肉角、兩色蔥花牛香舌(鹽味),薄切上等牛舌芯、熟成壼漬牛外橫膈膜)豚肉8款雞肉3款海鲜4款野菜10款 其他36款

特選牛~嚴選牛

精選牛肉11款