2023-09-15 105 浏览
早兩日同朋友又去番位於銅鑼灣嘅高質燒肉放題 — 牛川🥳 我地叫咗個尊貴A5日本和牛放題套餐 除咗套餐會送嘅嘢之外 仲可以用QR code電子落單 叫更多嘅肉類/蔬菜/小食等等🥰套餐當中已經包括咗以下食材😋海鮮拼盤 — 估唔到燒肉送題 連啲海鮮都唔錯 樣樣都好大隻 而且又有鮮味☺️仲要有我地最中意食嘅蟹膏 食落有濃濃嘅蟹味🤩手工月見燒鳥串 — 依個係由雞軟骨同雞肉而整成嘅 咬落有少少雞軟骨嘅感覺 但其他位置又好軟🤣依個配搭好有趣燒和牛沙律 — 食燒肉之前食個沙律開胃先😄 就連沙律都有和牛 真係好高級🤣日本A5和牛拼盤 — 重頭戲黎啦!拼盤啲牛色澤均勻 大部分都係A4/A5和牛 我最中意嘅就係熊本黑毛和牛 牛五花🤩 食落好香牛味 而且又無筋 又無血水 我仲叫多咗幾舊添🥳刺身拼盤 — 每款刺身都好新鮮 乾淨 望落都好有光澤🥳 而且仲可以每款都試吓添🤪除咗以上嘅食材 我哋仲有電子落單 叫咗好多唔同種類嘅食材 每樣都唔需要太多調味都好好食! 🤪必食嘅係麻辣鮮魚皮, 魚皮超級彈牙, 又無腥味, 加埋d麻辣汁簡直係一流! 😝十分推薦大家黎試下牛川, 不論係環境定係食物種類同質素我都會比好高分!

套餐當中已經包括咗以下食材😋