2022-09-16 17 浏览
通常食串燒都好少會食餃子🥟 但呢一間主打賣餃子嘅串燒店梗係要試下啦!火炙明太子芝士粟米餃🥟聽個名就已經好想食 因為全部食料都係我嘅至愛,果然名副其實!首先 餃子皮煎得好甘香好脆口,原來明太子同芝士同粟米係一個絕配~呢個配搭簡直令我大開食界🤩明太子既粉絲一定要試💯💯💯一口和牛🥩和牛佈滿七味粉 將牛嘅香味更發揮得淋漓盡致,一啖一口份量啱啱好👍🏼魷魚鬚🦑食串燒都一定會嗌嘅魷魚鬚 食得出加咗好多蜜糖 鮮味加甜味 正😋明太子雞翼🐔一口咬開雞翼裏面充滿大量明太子~雖然我好鍾意食明太子!但係我略嫌覺得有d咸翠玉瓜🥒茄子🍆韭菜揀咗幾款蔬菜類 最值得讚係茄子🍆燒得啱啱好!可以續條續條撕出嚟食😃整體食物質素都唔錯,環境都好新淨同舒服😌明太子芝士粟米餃係我大力推薦嘅👍🏼👍🏼👍🏼餃燃串 (旺角)旺角通菜街107號地舖

火炙明太子芝士粟米餃🥟

一口和牛🥩

魷魚鬚🦑

明太子雞翼🐔

翠玉瓜🥒茄子🍆韭菜

餃燃串 (旺角)
旺角通菜街107號地舖