2005-02-28 1 浏览
我d同事都好鍾意o黎呢到食dinner buffet. 我就好耐之前去過一次,因為細妹話想試,所以同埋佢\個friend 一齊去囉,本來想叫多個friend,但佢\一聽見italian tomato就話唔去。最後我地都去o左,可能有心理準備d service差,所以一心真係諗住食cake.冇其他expectations. 三個人食o左兩個pizza, 2個pasta, 3個salad, 1個飯及7件cake, cream cheese cake and chocolate mousses cake 好味,其他都ok. service真係差,水吧姐姐會工作時間講自己o既手提電話,係講o左ok耐,哥哥仔好似我欠o左佢\o既咁叫佢\收收碟都黑口黑面,最好笑係有個姐姐送錯餐\,人地食o左之後佢\大叫(係大叫),「唔係你o架!」,個客人好無奈咁問佢\:「咁點呀,我食o左喇。」呢個情境唔係一次,一個多小時我最少聽到兩次,仲有好多好笑野。所以最後總結係,食物ok,服務唔ok,和和果果。建議同一d脾氣比較好的朋友去會開心d,因為佢\地d service脾氣差d就會忍唔住鬧佢\地。
我d同事都好鍾意o黎呢到食dinner buffet.
所以最後總結係,食物ok,服務唔ok,和和果果。