2021-05-19
呢間Lockeroom Dining 啱晒D足球狂熱,係阿仙奴球迷必去嘅地方,牆上嘅波衫加埋呢度嘅佈置同氣氛都感覺好似去咗波睇咁⚽我一黎到坐低無耐,侍應姐姐就送上左兩塊熱辣辣嘅蒜蓉包, 好香蒜蓉味又脆!唔知係咪肚餓呢,覺得好好食喎急不及待要叫野食啦,叫咁兩個main course, 有包南瓜湯, 沙律&餐茶波士頓活龍蝦(半只) 配白松露忌廉意大利飯$168淨係半隻都己經好夠睇頭,龍蝦面有香濃嘅芝士,肉夠鮮甜👍意大利飯煮啱啱好,唔會硬,夠creamy幾好食雜肉扒set ( 雞扒 德國腸 溫泉蛋 ) $188呢個雜扒餐,咩都有d,份量夠大啱晒貪心嘅人🤣,我鍾意牛舌爽口,溫泉蛋好滑😋伴碟仲有紫薯甜甜地幾好食另外叫咗個小食 fish & chips 配薯條 $108,份量一D都唔小,魚柳大大塊,薯條又熱又脆👍雖然已經好飽,但係見到人哋推介呢個『朱古力三重奏心太軟』$78+Vanilla 雪糕 $12,所以幾飽都要試😋呢個心太軟真係一試難忘,表面熱脆朱古力蛋糕,內裡熱辣辣嘅朱古力溶,仲有底層有一塊方型嘅朱古力添,所以叫三重奏😋加埋忌廉同Vanilla,味道超夾👍呢個心太軟係我今晚最愛呀❤️以後想
波士頓活龍蝦(半只) 配白松露忌廉意大利飯
波士頓活龍蝦(半只) 配白松露忌廉意大利飯$168
雜肉扒set ( 雞扒 德國腸 溫泉蛋 )
雜肉扒set ( 雞扒 德國腸 溫泉蛋 ) $188
fish & chips 配薯條
朱古力三重奏心太軟+Vanilla雪糕
雖然已經好飽,但係見到人哋推介呢個
呢個心太軟係我今晚最愛呀❤️以後想食甜品我都會返黎試下其他